شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

سن ابتلا به بیماری‌های قلبی ۲۰ سال افت یافته است_آفتاب شرق

مریم یزدانی
4 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

دکتر رامین خامنه باقری روز شنبه با گفتن این که بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در دنیا به شمار می‌روال، افزود: سن ابتلا به بیماری های قلبی در جامعه ۳۳ درصد افت یافته و از ۶۰ به ۴۰ سال رسیده است.

وی فرمود: بیماری‌های قلبی و عروقی شامل طیف زیاد گسترده‌ای همچون درگیری عروق قلبی، تصلب شرائین (تجمع پلاک در دیواره شریان‌ها و رگ هایی که خون را از قلب به اعضای بدن می‌رسانند)، نارسایی، درگیری دریچه قلبی، رماتیسم قلبی، تب رماتیسمی و غیره می باشند که ابتلا به آن جهت اختلال در کیفیت و روال زندگی می‌شود و علاوه بر آن دیگر ارگان‌های بدن همانند کبد، ریه و کلیه‌ها را نیز دچار مشکل می‌کند.

دانشیار گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد با گفتن این که شایع‌ترین بیماری قلبی اختلال در عروق کرونر است، در ادامه گفت: علامت مهم این بیماری درد در قفسه صدری است که با راه رفتن و از پله بالا رفتن یا فعالیت فیزیکی اتفاق می‌افتد.

وی او گفت: بعضی اوقات اوقات بیمارانی به ما مراجعه و اظهار می‌کنند که برای دقایقی درد در پشت جناق سینه و یا حس سنگینی در قفسه سینه دارند که با استراحت ۱۰ دقیقه ای بهبود می‌یابد، به این علت نباید از این نوشته غافل باشند و باید آن را جدی بگیرند و به شدت برای درمان عرصه‌ای آن به متخصص قلب مراجعه کنند.

لازمه پیشگیری از بیماری‌های قلبی تحول در سبک زندگی است

خامنه باقری افزود: امکان پذیر با اولین علائم درد در قفسه سینه، سکته قلبی رقم بخورد و جهت تشکیل شرایط زیاد دردناکی برای بیمار و گاها جهت مرگ وی شود، به این علت در این شرایط ثانیه به ثانیه برای بیمار حائز اهمیت است و باید هرچه سریع تر به بیمارستان اعزام شود و نیازمند عمل های تشخیصی و درمانی تخصصی و به موقع است.

وی با اشاره به این که فاکتورهای قابل کنترل و غیرقابل کنترل بسیاری در ابراز و شیوع بیماری‌های قلبی نقش دارند، در ادامه گفت: برخی فاکتورهای محیطی همچون آلودگی هوا، ژنتیک و استرس محیطی غیرقابل کنترل بوده و برخی فاکتورها همچون چربی، سختی خون، دخانیات و دیابت که در ابراز بیماری‌های قلبی نقش دارند، قابل کنترل و پیشگیری می باشند.

این پزشک متخصص قلب و عروق فرمود: لازمه پیشگیری از زیاد تر بیماری‌های قلبی تغییرات در سبک زندگی، رژیم غذایی، ورزش و تحرک کافی است.

خامنه باقری او گفت: تحرک و رژیم غذایی از مهم ترین فاکتورهای سلامت قلب است، به این علت هر فرد در هفته باید بیشتر از ۱۵۰ دقیقه پیاده‌روی تند یا به طور روزانه یا متناوب داشته باشد.

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اراعه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و اراعه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر مسئولیت دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، نیشابور و دانشکده‌ علوم پزشکی تربت‌جام است.

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

Share This Article