شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

میوه‌هایی که بیشترین مقدار آهن را دارند_آفتاب شرق

مریم یزدانی
4 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

بدن برای ساخت هموگلوبین، پروتئین حاضر در گلبول‌های قرمز و برخی هورمون‌ها به آهن نیاز دارد. آهن این چنین از ماهیچه‌ها، مغز استخوان و کارکرد اندام‌های سالم حمایتمی‌کند.

دو نوع آهن در غذا وجود دارد. «آهن هِم» که از گوشت به دست می‌آید و «آهن غیر هِم» که در گیاهان وجود دارد و کمتر جذب بدن می شود.

مطابق حرف های مؤسسه ملی بهداشت آمریکا، مردان به ۸ میلی‌گرم آهن در روز نیاز دارند، در حالی که این مقدار برای زنان در سنین باروری ۱۸ میلی گرم است.

آلو خشک

یک دوم فنجان آب آلو خشک ۱.۵ میلی گرم آهن به بدن می‌رساند. آب آلو سرشار از فیبر و رفع کننده یبوست است. آلو خشک حاوی ترکیباتی با خواص ضد التهابی، ضد پیری و آنتی‌اکسیدانی است.

زردآلو

یک چهارم فنجان زردآلوی خشک، ۰.۹ میلی گرم آهن دارد. این مقدار در زردآلوی تازه ۰.۱ میلی گرم است. زردآلو خشک علاوه بر این که آهن بیشتری نسبت به تازه آن دارد، حاوی مواد مغذی فرد دیگر از جمله پروتئین و پتاسیم و فیبر است.

انجیر

یک چهارم فنجان انجیر خشک، ۰.۷۵ میلی گرم آهن دارد و این مقدار در نوع تازه آن ۰.۲ میلی گرم است. به طور کلی، میوه‌هایی همانند انجیر و زردآلو در فرایند خشک شدن، آب خود را از دست داده و مواد مغذی آنها غلظت بیشتری اشکار می‌کنند. انجیر این چنین سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان و پتاسیم است و مصرف آن علتبهبود سلامت قلب می‌شود.

هندوانه

به گزارش دویچه وله، یک قاچ مثلثی هندوانه ۰.۷ میلی گرم آهن در خود دارد. این میوه این چنین حاوی لیکوپن – رنگدانه قرمز گیاهی و یک نوع آنتی اکسیدان با خاصیت ضد التهابی است. لیکوپن نقش مهمی در افت سختی خون، پیشگیری از سرطان و حمایتاز سلامت پوست دارد.

توت فرنگی

یک فنجان توت‌فرنگی برش خورده، ۰.۷ میلی گرم آهن دارد. توت فرنگی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی سودمند است. تحقیقات مشخص می کند که خوردن یک وعده توت فرنگی در روز امکان پذیر به افت خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها پشتیبانی و این چنین سلامت مغز و قلب را تحکیم کند. توت فرنگی از جمله میوه‌هایی است که دارای بیشترین آنتی اکسیدان و ویتامین C است.

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

کشمش

یک چهارم فنجان کشمش، ۰.۶۵ میلی گرم آهن دارد. این یک بین‌وعده ساده غنی از کربوهیدرات‌هایی است که به شدت هضم خواهد شد.

گیلاس

یک فنجان گیلاس ۰.۵ میلی گرم آهن دارد. گیلاس کالری کم و طعم و مواد مغذی بسیاری دارد. فیبر حاضر در آن به فرایند هضم و حرکات منظم روده پشتیبانی می‌کند. گیلاس این چنین منبع طبیعی ملاتونین است، به این علت امکان پذیر خواب را بهبود بخشند. نوشیدن آب گیلاس شیرین یا ترش یک ساعت قبل از خواب می‌تواند به بهبود خواب پشتیبانی کند.

خرما

۲ عدد خرما، ۰.۴ میلی گرم آهن دارد. خرما سرشار از فیبر و ترکیبات گیاهی سودمند است. این میوه علاوه بر آهن حاوی مس، منیزیم، منگنز و پتاسیم است.

آووکادو

یک سوم این میوه ۰.۳ میلی گرم آهن دارد. آووکادو میوه‌ای است که به علت داشتن چربی سالم معروف است. تحقیقات مشخص می کند که خوردن آووکادو برای قلب سودمند است، می‌تواند به افت کلسترول کل و LDL پشتیبانی کند و تبدیل حس سیری طویل زمان شود.

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

Share This Article