چهارشنبه, تیر ۱۱, ۱۴۰۴

کودکان را در معرض اخبار و تصاویر غمگین کننده قرار ندهید_آفتاب شرق

مریم یزدانی
4 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

 نکاتی برای حمایتو اسایش‌بخشیدن به کودکان

۱. از فرزندتان سوال کنید درمورد بحران جنگ چه می‌داند و چه احساسی دارد. این فرصتی است برای مطمعن‌خاطر دادن به آنها و به گمان زیاد اصلاح هرگونه اطلاعات نادرستی که امکان پذیر به طور آنلاین، در مدرسه یا از دوستان‌شان دریافت کرده باشند. تلاش کنید از سخن بگویید در رابطه این نوشته درست قبل از خواب خودداری کنید.

۲. جریان مداوم تصاویر و تیترهای ازردهکننده امکان پذیر این حس را تشکیل کند که بحران ما را فرا گرفته است. خردسالان امکان پذیر بین تصاویر روی صفحه نمایش و حقیقت اختلاف قائل نشوند و باور کنند که در معرض خطر می باشند. کودکان بزرگتر احتمالا چیزهای دلواپس‌کننده‌ای در شبکه‌های اجتماعی دیده باشند و بترسند. مهم است که نگرانی‌های کودکان را کوچک نشمارید یا رد نکنید و به آنها اسایش دهید و تلاش کنید بفهمید که چه‌چیزی شنیده‌اند.

۳. کودکان حق دارند بدانند در دنیا چه می‌گذرد، اما بزرگسالان نیز مسئولیت دارند که آنها را از پریشانی در امان نگه دارند. از زبان مناسب سن کودک منفعت گیری کنید، عکس العمل‌هایش را زیر نظر بگیرید و درمورد سطح اضطراب او حساس باشید.

۴. طبیعی است که شما هم در رابطه اتفاقات غمگین یا دلواپس باشید، اما بدانید که بچه‌ها نشانه‌های احساسی خود را از بزرگسالان می‌گیرند، به این علت تلاش کنید هیچ ترسی را بیشتر از حد با فرزندتان در بین نگذارید. با اسایش سخن بگویید کنید و به زبان بدن خود، همانند حالات چهره دقت داشته باشید.

۵. تلاش کنید با مشاهده زبان بدن کودک، این که آیا از لحن معمول خود منفعت گیری می‌کند یا خیر و مشاهده تنفس، مقدار اضطراب او را برسی کنید. به کودکان یادآوری کنید که برایتان مهم می باشند و هر زمان که حس نگرانی کنند، برای گوش دادن و حمایتاز آنها در کنارشان هستید.

۶. اگر فرزند شما در رابطه اتفاقات دلواپس یا مضطرب به نظر می‌رسد، مواظب هرگونه تحول در حرکت یا احساسات او، همانند دل درد، سردرد، کابوس یا مشکلات خواب باشید. می‌توانید با انجام فعالیت‌هایی همانند تنفس شکمی (دیافراگمی) با هم، به افت استرس کودکان پشتیبانی کنید: ۵ نفس عمیق بکشید، ۵ ثانیه دم و ۵ ثانیه بازدم انجام دهید، از طریق بینی به آرامی نفس بکشید و از طریق دهان بیرون دهید.

۷. در حالی که اخبار پر از تیترهای هشداردهنده و تصاویر ازردهکننده است، دقت کنید که فرزندان‌تان چه مقدار در معرض آن قرار می‌گیرد کودکان خردسال را در معرض اخبار قرار ندهید. اگر فرزندان‌تان سخن‌های شما را می‌شنوند، مواظب باشید که چطور سخن بگویید می‌کنید. تا حد امکان، تلاش کنید کودک را با کارهایی همانند بازی‌کردن یا پیاده‌روی با هم مشغول کنید.

۸.  دقت داشته باشید کودکان عکس العمل شما به اخبار را فهمیدن می‌کنند به این علت به نحوه‌ دریافت اخبار دقت داشته باشید: تلاش کنید زمان‌های کلیدی را در طول روز برای بازدید اتفاقات تعیین کنید، نه این که مدام آنلاین باشید. تا جایی که می‌توانید، وقتی را برای انجام کارهایی که به شما در اسایش و بازیابی قوایتان پشتیبانی می‌کند، تعلق دهید.

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

Share This Article