شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

اغاز ثبت نام سهام عدل برای جاماندگان | جاماندگان سهام عدل سود می گیرند؟

مریم یزدانی
8 Min Read

سهام عدل | حداکثر زمان واریز سود نقدی شرکت‌های بورسی به چهار ماه افت یافت؛ اتفاقی که قطعا علتمی‌بشود زمان واریز سود سهام عدل سریعتر صورت بگیرد و به گمان زیاد نحوه واریز نیز متفاوت خواهد شد.سهامداران چشم به راه واریز سود سهام عدل۱۴۰۲و باقی‌مانده سود سهام عدل سال ۱۴۰۱ می باشند.بنا بر خبرهای تازه واصله سهام عدل امسال به جاماندگان تخصیص و مقدار آن هم به گمان زیاد تحول می کند آخرین اخبار سهام عدل را در خبر آزاد بخوانید..

با دقت به سخنان مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، تعداد بسیاری از دارندگان سهام عدل سود چند میلیونی دریافت خواهند کرد. او حرف های است: برای افرادی که تا کنون سود سهام عدل دریافت نکردند، سود آن از سال ۹۸ و به طور یکجا واریز خواهد شد.

این چنین رئیس هیات مدیره اتحادیه کشوری شرکت‌های تعاونی سهام عدل می گوید: فکر می‌کنم سود سهام عدل امسال هم همانند سود سال قبل خواهد می بود.

اما سود سهام عدل در سال جاری چه مقدار بوده است؟ سال ۱۴۰۱ سود سهام عدل مربوط به سال ۱۴۰۰ طی دو مرحله واریز شد. روال پرداخت مرحله اول از روز ۳۰ آذرماه ۱۴۰۱ اغاز و تا سوم دی ماه ادامه یافت. در مرحله نخست سهامدارانی که در پرتفوی سهام خود ۴۵۲، ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومان داشتند به ترتیب ۵۱۰، ۵۵۵ و ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار داشتند، مبلغ یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود علی‌الحساب دریافت کردند.

فرآیند پرداخت مرحله دوم نیز روز ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ انجام گرفت. در اسفندماه نیز سهامدارانی که در پرتفوی سهام خود ۴۵۲، ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومان دارایی داشتند، به ترتیب ۶۱۳، ۶۶۷ و ۷۲۱ هزار تومان سود دریافت کردند. این چنین افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار داشتند، مبلغ یک میلیون و ۳۵۶ هزار تومان سود به ایشان تعلق گرفت.

بیشتر از ۴۹ میلیون نفر در سرزمین مشمول دریافت سود سهام عدل می باشند. تا این مدت مبلغ سود سهام عدل در سال جاری که مربوط به سال ۱۴۰۱ خواهد می بود اشکار نشده است.

واریز سود سهام عدل در اواخر آذر ۱۴۰۲

با دقت به سخن بگویید رییس سازمان بورس مبنی بر این که به گمان زیاد پرداخت سود سهام عدل در تاریخ‌های شبیه سال قبل انجام می‌بشود، اواخر آذرماه باید چشم به راه واریز مرحله اول و روزهای پایانی اسفند ناظر پرداخت مرحله دوم باشیم.

اخیرا مجید عشقی ـ رییس سازمان بورس – درمورد نحوه و جزئیات پرداخت سود سهام عدل حرف های است درخصوص سود سهام عدل با دقت به این که شرکت‌ها به طور تدریجی این کار را انجام خواهند داد اختلاف چند ماهه را ناظر هستیم و تا این مدت نهایی نشده است، اما به گمان زیاد در تاریخ‌های شبیه سال قبل، سود سهام عدل پرداخت خواهد شد./اندیشه معاصر

سود سهام عدل کدام افراد بیشتر از یک میلیون خواهد می بود؟

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

رئیس هیات مدیره اتحادیه کشوری شرکت‌های تعاونی سهام عدل او گفت: فکر می‌کنم سود سهام عدل امسال هم همانند سود سال قبل خواهد می بود.

سال ۱۴۰۱ سود سهام عدل مربوط به سال ۱۴۰۰ طی دو مرحله واریز شد. روال پرداخت مرحله اول از روز ۳۰ آذرماه ۱۴۰۱ اغاز و تا سوم دی ماه ادامه یافت. در مرحله نخست سهامدارانی که در پرتفوی سهام خود ۴۵۲، ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومان داشتند به ترتیب ۵۱۰، ۵۵۵ و ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار داشتند، مبلغ یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود علی‌الحساب دریافت کردند.

فرآیند پرداخت مرحله دوم نیز روز ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ انجام گرفت. در اسفندماه نیز سهامدارانی که در پرتفوی سهام خود ۴۵۲، ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومان دارایی داشتند، به ترتیب ۶۱۳، ۶۶۷ و ۷۲۱ هزار تومان سود دریافت کردند. این چنین افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار داشتند، مبلغ یک میلیون و ۳۵۶ هزار تومان سود به ایشان تعلق گرفت.

بیشتر از ۴۹ میلیون نفر در سرزمین مشمول دریافت سود سهام عدل می باشند. تا این مدت مبلغ سود سهام عدل در سال جاری که مربوط به سال ۱۴۰۱ خواهد می بود اشکار نشده است.

به نقل از شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، فرزانه پشتیبانی با گفتن این که انجام بازدید‌های ملزوم برای تشکیل امکان انتقال سهام عدل متوفیان به وراث قانونی بلافاصله بعد از تصویب و ابلاغ آیین نامه اجرایی آزاد سازی سهام عدل مصوب شورای عالی بورس و اوراق بهادار ۴ مرداد ماه ۱۳۹۹ در دستور کار شرکت سپرده‌گذاری مرکزی قرار گرفته است، اظهار داشت: مطابق تبصره ۲ و ۴ ماده ۲ آیین نامه مذکور مقرر شده می بود تا شرکت سپرده‌گذاری مرکزی ضمن دریافت سرویس‌های اطلاعاتی ملزوم از قوه قضاییه و سازمان خصوصی‌سازی نسبت به انتقال سهام عدل متوفیان عمل کند، بر این مبنا تکلیف قانونی شرکت سپرده‌گذاری از همان روزهای نخستین پیگیری‌ها و تعامل های ملزوم را از دو نهاد مورد اشاره اغاز و عمل به برگزاری جلسات فشرده کارشناسی مشترک کرد.

عمل های ملزوم برای انتقال سهام عدل

وی تصریح کرد: مطابق با خروجی حاصل از پیگیری‌ها و جلسات برگزار شده اشکار شد در خصوص سهامداران عدل متوفی و وراث قانونی ایشان لزوماً اطلاعات دقیقی به طور متمرکز و به نحوی که بتوان بدون نیاز به هرگونه مراجعه حضوری فرآیند انتقال را مطابق کلیه قوانین و مقررات موضوعه در باب ارث انجام داد وجود ندارد، بر همین مبنا متعاقباً شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با انجام پیگیری‌های ملزوم و مطرح نوشته از طریق سازمان بورس و اوراق بهادار به گفتن نهاد ناظر نزد شواری عالی بورس موفق به أخذ مصوبه ای گردید که بر پایه آن به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اجازه داده شد تا عمل های ملزوم برای انتقال سهام عدل متوفیان را از طریق منفعت گیری از ظرفیت همکاری شرکت‌های کارگزاری انجام دهد.

جزئیات انتقال سهام عدل متوفیان به وراث

معاون حقوقی سپرده‌گذاری مرکزی در خصوص جزئیات انتقال سهام عدل متوفیان به وراث او گفت بر پایه فرآیند طراحی شده، احدی از ورثه که الزاماً پیش‌تر باید در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) ثبت نام کرده باشد می‌تواند با مراجعه به “تکه امور سهام عدل متوفیان” در درگاه یکپارچه ذینفعان بازار اندوخته DDN به آدرس ddn.csdiran.ir با داخل کردن اطلاعات ملزوم شامل کدملی متوفی، تاریخ تولد متوفی و تاریخ فوت متوفی، در خصوص زمان مراجعه به شرکت‌های کارگزاری به جهت راه اندازی پرونده خبر حاصل کنند.

پشتیبانی در خصوص مدارک ملزوم برای مراجعه به شرکت‌های کارگزاری او گفت: احدی از ورثه که سجامی باشد با در دست داشتن عکس کارت ملی و شناسنامه متوفی، اصل یا عکس برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه همه وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت، اصل یا عکس برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی و احیاناً وصیت نامه شخص فوت شده می‌تواند به یکی از شعب کارگزاری منتخب مراجعه کنند.



مبع

Share This Article