به نقل از گروه اجتماعی ، نیره ذکیپور؛ کارشناس نظارت بر فرآوردههای گوشتی سازمان غذا و دارو از نظارتهای مستمر و سختگیرانه این سازمان بر فرآوردههای گوشتی خبر داد و اظهار کرد: نظارت بر منفعت گیری از مواد اولیه ایمن و باکیفیت در تشکیل سوسیس و کالباس و دیگر فرآوردههای گوشتی مناسب با جدیت در سازمان غذا و دارو پیگیری میشود.
وی درمورد نحوه نظارت سازمان غذا و دارو بر فرآوردههای گوشتی همانند سوسیس و کالباس افزود: با دقت به نظارتهای مستمر سازمان و منفعت گیری از مواد اولیه ایمن و باکیفیت، سوسیس و کالباس و دیگر فرآوردههای گوشتی مناسب و باکیفیت خوب در سرزمین تشکیل میشود و از آنجایی که تنوع و کیفیت فرآوردههای گوشتی تولیدی در داخل سرزمین بالا است، نیاز به واردات نداریم.
وی درمورد حساسیتهای نظارتی سازمان غذا و دارو در حوزه محصولات و فرآوردههای گوشتی او گفت: اصولاً نظارتی که این سازمان اعمال میکند روی همه فرآوردههای غذایی از جمله سوسیس و کالباس بر پایه ضوابط و مقررات بهداشتی جاری است و توسط معاونتهای غذا و دارو صورت میگیرد و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق با مقررات، با متخلف برخورد میکنیم و عمل های قانونی ملزوم انجام میشود.
کارشناس نظارت بر فرآوردههای گوشتی سازمان غذا و دارو افزود: هر فرآوردهای میبایست تحت نظارت بهداشتی دستگاههای نظارتی همانند وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تشکیل شود ولی محصولاتی که بهطور غیرقانونی و خارج از نظارت مذکور، تشکیل و اراعه خواهد شد تهدید کننده سلامت مردم خواهد می بود و از نظر این سازمان غیرمجاز شناخته میشود.
ذکیپور درپایان پیشنهاد کرد که مصرفکنندگان در زمان انتخاب فرآوردههای مذکور، به پروانه ساخت معتبر سازمان غذا ودارو دقت کنند.
انتهای مطلب/
مبع